2 december 2006

Länge sedan sist...

Hej och hå vad det finns ont om tid till skrivande ibland. Kanske för att det funnits lika ont om tid till allt, inklusive träning. Men nu har jag kommit igång lite igen, varit på spinning flera gånger den här veckan! Vilopulsen har faktiskt sjunkit, så kondisen har kanske blivit lite bättre, även om jag inte direkt märker det på flåsande i trapporna och sådant.

Borde dock få till lite mer sömn i veckorna, då blir det kanske lite mer energi kvar! Jag är dock så himla glad att jag hittills ännu inte fått en enda höstförkylning. Kanske alla kiwisar i kombination med träningen som gör det, sambon har dock varit sjuk i omgångar... Men min värstinginfluensa på/efter Kuba slog nog ut varenda (ond) bakterie i min kropp kanske...

Sitter här och dricker min favoritenergidrink. Så läskande och mättande på samma gång, och enkel att göra. Inga mjölkprodukter heller. Bara tranbärsjuice, frysta hallon och avokado. Mums! Receptet kommer från ICAs Buffé-tidning, tror det är hon som är kock i Toppform som har bidragit med det. Tack för det säger jag, det fungerar alltid som ett smarrigt mellanmål! Åt ju dock en stor pizza till lunch efter att ha tränat och sambon hjälpt kompisar att flytta. Så nyttig skulle jag nog inte säga att jag varit idag, menmen... Det är ju helg och någon gång måste man ju få ta den snabba lösningen framför den nyttiga. Var i allafall en väldigt god pizza!

Inga kommentarer: