5 november 2006

Första gången på löpband

Scary! Ganska läskigt att springa på ett smalt rullande band måste jag säga! Kräver viss balans och framförallt fokus. Nåde den som börjar tänka på annat, då är det snart stup på näsan... Men efter ett tag vande jag mig faktiskt. Värre var det sedan när man klev av, och liksom fortfarande gick på bandet, som att marken rörde sig under fötterna, huuu... Sjöben liksom :-)

Träningen går dock framåt, har även provat roddmaskinen några gånger, det är kul! Och sägs ju vara bra träning inför längdskidåkning. Så att man inte får ont i armbågar och annat jobbigt. Eller i allafall mindre. Enligt sambon är roddmaskinen även som magi när det gäller förbränning, så varför inte testa lite mer?

Har i allafall kommit fram till att konditionen ska få prioritet framöver, den är i sämre skick än musklerna. Särskilt om man tänker på att jag halft om halft sagt att jag ska hänga med på Göteborgsvarvet i vår. Men vi får se, kanske nöjer jag mig med Vårruset på en bra tid istället :-)

Hur som helst; nu kommer jag inte undan vinterträningen heller. Köpte en kombinerad löpar/skidoverall idag som nog ska få nötas ganska duktigt hoppas jag. Är ju faktiskt skönare att springa i friska luften, även om jag kom ganska bra överens med löparbandet till slut...

Inga kommentarer: