22 oktober 2006

Omberg runt

Trots ganska dålig nattsömn (typiskt!) kom vi iväg till Omberg, till och med trots att väckarklockan blivit ställd en timme fel. Skaran var decimerad till fyra personer, men så här i efterhand var det ganska lagom.

Omberg runt är nog en av de sämst skyltade vandringslederna jag varit på i mitt liv, så det var tur att vi hade karta med oss och att solen hjälpte oss hitta vädersträcken. Vi gick miste om en del av sträckan eftersom stigen helt enkelt försvann och vi tog den närmsta vi hittade, men det gjorde inte så mycket, för utsikten var fantastisk!

Genade också lite på slutet eftersom det blev väldigt blött uppifrån... Och de "vattenresistenta" skorna var så blöta att det kippade i dem efter ca en halvtimmes regnande... Så nu vet jag var jag inte ska köpa skor i fortsättningen, eller i allafall vart jag inte ska tro på säljarna...

Lite stelhet kommer nog finnas i ben och rygg imorgon, men vad annat kan man vänta efter dryga två mil i ganska kuperad terräng?? Som två tredjedelar av ett Lidingölopp helt enkelt, fast i marschtakt! Imorgon väntar dock brakmiddag hos föräldrar till några vänner, ska bli intressant.Inga kommentarer: