29 mars 2008

Ajaj, min röv!

Var ute och cyklade i förmiddags. 17 km på "mestadels asfalt" stod det i beskrivningen. Yeah, right! Lera och snö på mer än halva vägen skulle jag säga, skitjobbigt att ta sig fram i, och inte gick det särskilt fort heller! Rundan tog totalt en timme, så jag är ganska nöjd ändå, trots allt. Men det var ju tur att jag inte körde på de smalaste däcken.

När jag kom hem tänkte jag att nu ska jag minsann börja lägga in mina träningsrundor på Vätternrundans hemsida. Sagt och gjort, och så kolla hur man ligger till: "Du ligger 53 km efter denna vecka i din träning till Vätternrundan för att klara dig som Svensson, 123 km efter att klara Anderssons tempo". Tack för det! Här tyckte jag att jag varit duktig men så fick jag bara veta hur långt EFTER jag låg! Jag har ju varit sjuk i två veckor för sjutton gubbar! Jaja, jag får nog bortse från de där kommentarerna i början, de räknar nog inte med att man ska vara sjuk och så...

Jag får helt enkelt trösta mig med att åka till cykelaffären och spana in roliga (och billiga?!?) cykelprylar. Sen blir det lunch på stan. Och ikväll blir det mörkläggning kl. 20 - 21, det är ju Earth Hour-manifestationen för minskade koldioxidutsläpp, klart man hakar på! Gör det ni också! Så kan vi sitta i mörkret och mysa tillsammans :-)

2 kommentarer:

Louise sa...

jag är impad av dig! enormt! jag har fortf inte börjat träna inför vasan nästa år. ;) (som om jag nånsin skulle komma ens en halvmil på skidor... pfft!)

jag var rejält sugen på att ta en väldigtväldigtväldigt kort joggingrunda idag dock (jag har ju inte tränat på aplänge och ens när jag kommit igång lite orkade jag inte så långt eller så snabbt heller för den delen.. OMG jag är en potatissäck!!) men så var jag hungrig när jag kom hem och när jag ätit så var det inte aktuellt längre. måste bli bättre på det där med självdisciplinen! ;)

~ sa...

då utmanar jag dig då: vi åker tjejvasan nästa år, 3 mil klarar du!

och när det gäller träning: det gäller bara att planera in det och sedan hålla sig till det, annars faller man in i soffpotatis-varianten av sig själv. Men det är såååå skönt när man väl kommer ut!