2 maj 2008

Jodå, det var skönt...

Fick behandling med Lotorpsmetoden idag. Skönt, och släppte lös en del slem i lungorna kan man säga... Fick andningsövningar att göra, för att rensa ur lungorna ordentligt. Får se om det kanske blir fler gånger, de flesta behöver typ tre gånger sägs det. När man löst upp spänningarna i bröstkorgen ordentligt ökar prestationsförmågan och syreupptagningsförmågan rejält sägs det. Och det är ju bra, det kan jag behöva!!

Igår cyklade vi en sväng igen, skönt att komma igång lite igen, men lite jobbigt. 32 km blev det och ganska OK snitthastighet: 22km/h. Testade nya cykelskorna (i storlek 43!) och nya tramporna, men utan SPD funktionen. Så idag har jag träningsvärk på ovansidan av fötterna! Ska nog använda SPD-funktionen nästa gång tror jag...

Har också varit på spaning efter knallrosa pumps idag, som skulle passa så fint till klänningen jag ska ha imorgon. Men i alla affärer var storlek 40 den största de hade så en storfotad själ som jag får vackert leta någon annanstans. Eller hålla tillgodo med "tråkiga" svarta pumps... Jag har ju i allafall mitt Smashy Cerise-nagellack :-)

Inga kommentarer: