6 februari 2009

Jag laddar

Pasta pasta vitargo gröt pasta banan vitargo müsli yoghurt vitargo ris pasta... Så ser dagarna ut just nu, jag laddar ju! Engelbrektsloppet på söndag hägrar, verkar dock vara lite dåligt med info om vissa saker så de ska nog få påringning imorgon. Övernattar hos päronen och får skjuts till Norberg som är the place to be på söndag. Och då vill man ju inte riskera att komma försent eller så, vore ju snopet!

Har vallaångest eftersom vädret ter sig högst osäkert... Budgeten säger ju att jag får valla själv den här gången så jag kan ju inte direkt skylla på någon annan om det inte skulle bli bra... Därför bäst att tänka igenom ordentligt. Men eftersom det ska snöa imorgon och ev på söndag också så gissar jag att man slipper klistret i allafall. Dock slåss röd och lila om förstaplatsen än så länge, grundet är redan lagt. Resten får bli imorgon.

Igår var jag superladdad för loppet och nästan hoppade av energi. Idag är nivån inte lika hög, men jag är fortfarande laddad! 7,31 km/h är snitthastigheten man måste hålla för att inte komma försent i mål. Och det ska jag väl klara, även om det nog blir lite trångt i början även här, över 1000 anmälda ju!! Nervös!

5 kommentarer:

mismisimos sa...

Åh det är nästan så att jag också blir nervös för din skull! Men jag tror att det kommer att gå galant, jag ser ju på Piggelino hur mycket du tränat på sistone och med Saltå müsli i magen kan inget gå fel :)

Animalin sa...

Ja, eller supergrötblandningen med soppulver och hasselnötter :-) Som tur är ska pappa köra mig, det har nog en lugnande inverkan i allafall, hehe

Anonym sa...

Det kommer att gå kalasbra!

Kör du alltid burkvalla eller är det för speciella tillfällen. Själv har jag helt kapitulerat för tejp och gel.

Animalin sa...

Hmm... gel? Nu är jag lite efter känner jag... Tejp har inte funkat så bra när jag testat, så därför kör jag med burkvalla fortfarande... Men gel? Har jag inte hört talas om måste jag erkänna. Spray ovanpå tejpen har jag hört, men inte gel...

Anonym sa...

Det kanske bara är jag som kallar de gel... vet inte vad jag fått det ifrån. Ski-Go Wax-n-go heter produkten och ser ut som en tub med skokräm. Kläm fram lite geleliknande valla, gnid direkt mot belagen och sätt igång att skida. Två tuber - en för plusgrader och en för minusgrader.

Ger säkert inte optimalt bra vallning, men jag tycket att det blir minst lika bra som när jag kladdar lite med burkarna och till skillnad från tejp så är det ju enkelt att variera längden på fästzonen.