1 januari 2009

Årets sista (och bästa??) prestation

Igår körde jag ett kort men superjobbigt intervallpass. Stavlöpning så skidlikt som möjligt. Lyckades då med bedriften att (enligt pulsklockan) komma upp i 101% av min maxpuls. Det måste väl ändå anses som en ganska hyfsad prestation på nyårsafton?? Det blir mer och mer lockande med ett maxpulstest faktiskt, undrar hur mycket jag skulle lyckas komma upp i!

Året har annars startat lugnt, i soffan mestadelen av dagen. Med undantag för en härlig promenad i vintersolen med sambon, och några inte lika härliga turer till tvättstugan. Nyåret firades i trevligt sällskap även om värden somnade innan kl 22 pga huvudvärk, och även om jag är lite avundsjuk på de som firade i tält i Stendörrens naturreservat...

2 kommentarer:

mismisimos sa...

Åh om det ändå varit så väl att vi firat nyår i tält! (gissar att du menar oss eller känner du någon annan som tältade i Stendörren?) Om jag inte varit så satans förkyld så hade det nog kunnat bli så men nu nöjde vi oss med att bara åka dit och grilla nyårsmiddagen på pinne över öppen eld och sen åkte vi hem igen.

Animalin sa...

Aha... såg ut som ett tält på bilden :-) Men såg väldigt mysigt ut ändå måste jag säga!